Kimete Berisha: Kompleksi jetësor i Ramushit dhe Iliri i palumtur

Shpërndaje

Kompleksi jetësor i Ramushit dhe Iliri i palumtur.

– Edi Rama ka ‘dasht’ me nda Kosovën (tonë).

– Ramush Haradinaj ‘pa dasht’ e ka nda Çakorrin (e tij).

Përveç Ramushit që përgjithmonë e ka ‘nda’ vendlindjen e tij, për t’u bërë kryeministër i shtetit më të varfër në Evropë, PDK-ja e ka ‘nda’ Mitrovicën, në veriore dhe jugore.

Hashim Thaçi bile tradhtar pak më ‘i mirë’, ka dasht me shkëmby’ toka me Serbinë.

Veç Edi Ramës nuk i është ‘plotësuar dëshira’ me nda Kosovën.

Prandaj, kur njeriu e dëgjon Ramushin e ish-Çakorrit (të tij të dashur) duke e akuzu për ndarje njeriun që nuk ndau asgjë, pavarësisht çka ka në zemrën e tij, ka dashur Edi Rama ta ndajë Kosovën apo jo, të vjen me kap kryet me duar e me shku me marrë pjesë në protestën e Ilir Metës.

Postimi i plotë: