Labi i del në mbrojtje Albinit: KOHA ËSHTË E ALBINIT MOS E RRËNONI VENDIN!

Shpërndaje

Shkruan: Labinot Tahiri

KOHA ËSHTË E ALBINIT MOS E RRËNONI VENDIN!

Mirëmengjesi!

Derisa nuk vje koha në Kosovë, kur ne të themi për Kosovën e bej këtë apo atë, e jo për individin, ateherë këtu nuk ka as bashkim dhe as shpëtim, lerë më BEREQET!

Këtu për një PLESHT( MORR) kallet katuni e harrohet kush jeton në katund, a vuan ndonjë familje nuk i intereson askujt se a është dikush i sëmuar rrallë kush e mendon nga klasa politike!
Këtu funksionon gjithçka si ajo thënja: mua mu kall bishti, dua ta kalli krejt katunin!

Eh Kosova sot, në sytë e politikës, nuk është më si NANË që ka qenë!
Sot më shumë e trajtojnë si njerkë!

I rëndë është fakti, kur mundohesh për të mirë, e të gjuhen të gjithë në shpinë me etiketimim si i keq!!!

E kam pêrjetuar Z kryeministër Albin Kurti!

Zoti të ndihmoftë e qofsh faqebardhë!

Vazhdojmë qytetarë të dashur ti kryejm detyrat tona me shpêrndarjen e ushqimeve dhe veshmbathjeve, maskat etj! Për ti’u ndihmuar qytetarëve në betejën kundër Korona Virusit!

Labi-Ferizaj Kosovë e Shqipërisë!