Lëvizja BESA: MUNDEMI! Edhe më shumë , edhe më mirë

Shpërndaje

Lëvizja BESA ka shpalosur slloganin e saj të përbashkët me LSDM në, i cili është “Mundemi! Edhe më shumë.

Edhe më mirë.”Pas publikimit, kanë vërshuar postimet e shumta të aktivistëve dhe simpatizantëve të BESËS me këtë sllogan.

Kujtojmë se Lëvizja BESA hyri në koalicion parazgjedhor me LSDM-në e Zoran Zaevit duke i synuar 61 mandate në zgjedhjet e 12 prillit.