Maqedoni, ndalohet rritja e çmimeve të produkteve nga tregtarët

Shpërndaje

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në rrjetin social në ‘Facebook’ shkroi se është miratuar propozimi i Ministrisë së Ekonomisë për ndalesë për rritjen e çmimeve të produkteve nga tregtarët.

“Nga nesër dënime të mëdha për ata që do të dëmtojnë qytetarët, dhe pa baze do rrisin çmimet”, shkruan Bekteshi, njofton ALBAZONE MEDIA.

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi thotë se parashihet kallëzim penal për të gjithë abuzuesit.