MASHTI: Ora e parë e mësimit t’i kushtohet Epopesë së UÇK-së

Shpërndaje

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit njofton se kërkon nga të gjitha shkollat fillore dhe të mesme të Republikës së Kosovës që nesër ora e parë e mësimit t’i kushtohet Epopesë së UÇK-së.

Kjo kërkesë erdhi edhe bazuar në programin e Qeverisë së Kosovës për shënimin e 22 vjetorit të Epopesë së UÇK-së.