Memishi: Pas zgjedhjeve do të ketë debat, Kasami si lider i pozitës ndërsa Ahmeti si i opozitës

Shpërndaje

“Pas #12Prillit do të jetë shumë e qartë se debat publik do të ketë Bilall Kasami si lider i pozitës tek shqiptarët dhe Ali Ahmeti si lider i opozitës, kuptohet nëse DUI arrin të mbijetojë në skenen politike si parti opozitare!”

Ndryshe deri tani kemi dy koalicione edhe atë ASH- AAA dhe LSDM -BESA ndërsa BDI, PDSH dhe VMRO do të shkojnë të vetme në zgjedhje.