Mësimi online në Kosovë fillon nga 23 marsi (Video)

Shpërndaje

Mësimi në distancë fillon javën e ardhëshme Ministrja e Arsimit, Hykmete Bajrami njoftoi se mësimi online do të fillojë nga 23 marsi.

Barajmi përmes një videos së publikuar në Facebook ka kërkuar bashkëpunim maksimal nga prindërit, nxënësit dhe mësmimdhënsit në mënyrë që ky projekt të ketë sukses.