Momente të rralla brenda familjes Jashari (Video)

Shpërndaje

Në ditët kur tërë Kosova dhe kombi shqiptar kujton dhe nderon veprën e sakrificën e familjes Jashari, e cila u flijua për ditët që sot gëzojmë, do të ndajmë një video të rrallë, në të cilën shihet se si komandanti legjendar Adem Jashari bashkë me Hamëz Jasharin dhe familjar të tjerë, këndojnë e vallëzojnë, në odën e familjes.

Video e realizuar në vitin 1995, s’ka se si tjetër vetëm të mbush me emocion, kur sheh fëmijët e Jasharajve, gratë e tyre teksa bëjnë jetën e tyre të përditshme.