Nasim Haradinaj i jep dhuratë nga Italia Haki Abazit. Ai lëshon emisionin nga frika! (Video)

Shpërndaje

Këtë javë në emisionin Kojshia Show mysafirë ishte zv.kryeministri Haki Abazi dhe Nasim Haradinaj.

Në minutën e 36 të emisionit i jep para moderatorit të ardhura nga Italia, ndërsa Zv. Kryeministri Abazi e lëshonn emisionin nga frika.

Shikojeni momentin.