Pamje të rralla nga varrimi i familjes Jashari (Video)

Shpërndaje

Bekim Shyti ka bërë video dhe foto të masa*krës ndaj Jasharëve, para dhe gjatë va*rrimit.

Më shumë të vrarë se sa pjesëmarrës në va*rrim, kishte në ditën kur u va*rrosen 55 anëtarët e familjes Jashari. Pas rënies së familjes Jashari më 5,6 dhe 7 mars 1998, një grup i banorëve të fshatit Prekaz ishin mbledhur për ta kryer ceremoninë e varrimit.

Në pamje që shihen të para 20 viteve, vërehet se në ceremoninë e va*rrimit kishte më shumë të vrarë se sa pjesëmarrës në va*rrim, kjo për shkak të gjendjes së rëndë ku forcat serbe kishin luftuar për tri ditë në Prekaz me Jasharajt.