Plisat falënderojnë mjekët në mënyrë të veçantë: Heronjtë tanë, jemi krenarë me ju

Shpërndaje

Grupi i tifozëve “Plisat” e kanë zgjedhur një mënyrë të veçantë për të falënderuar mantelbardhët, në Ditën Botërore të Doktorëve.

“Plisat” e kanë vendosur një moto në oborrin e Qendrës Klinike dhe Universitare të Kosovës:

“Heronjtë tanë, jemi krenarë me ju”.