Po zbrazen marketet në Gjermani (Video)

Shpërndaje

Pas shpalljes së gjendjes alarmante, në landin e Bayernit në Gjermani filluan zbrazjet e marketeve nga blerjet e qytetarëve. Këto video janë publikuar nga gazetari i ARD-së, Till Rueger në München.

Gjermania ka njoftuar masa të rrepta të reja për të kufizuar kontaktin shoqëror, përfshirë mbylljen e shumicës së dyqaneve dhe vendeve të argëtimit, në përpjekje për të frenuar përhapjen e koronavirusit.

Shërbimet fetare janë ndaluar dhe njerëzve u është kërkuar që të anulojnë udhëtimet. Gjermania ka njoftuar tashmë mbylljen e kufijve.

Ja disa nga pamjet: