Prishtina në vitet e 60-70’s, kështu dukej pishina në mes të Hotelit

Shpërndaje

Gjatë viteve 60-70’ta në Prishtinë ndodhej një pishinë, në mes të Hotel Grand Prishtina dhe Pallatit të Rinisë.

Një foto e rrallë e kësaj pishine është publikuar sot në fotografinë Prishtina e Vjetër.

Fotoja është publikuar në faqen “Vrojtuesit e lagjes” – Prishtinë.

“Kthim ne kohe. Pishina ne vitet 60 dhe 70, ne qendër ne mes te tani Hotel Grand Prishtina dhe Pallatit te Rinise”, shkruan përkrah fotos.