Qeveria Kurti mblidhet sonte në ora 20.00

Shpërndaje

Qeveria e Kosovës ka thirrur për sonte mbledhje të jashtëzakonshme në ora 20.00. Në njoftim nuk përmendet temat që do të diskutohen.

Mbledhja mbahet në kohën kur SHBA ka kërkuar heqjen e plotë të taksës dhe ka paralajmëruar tërheqjen e forcave nga Kosova.