Rama shpall planin financiar për përballimin e pasojave të ‘luftës’ (LIVE)

Shpërndaje

Kryeministri shqiptar Edi Rama njoftoi se në orën 19.00 do të shpallet “plani financiar për përballimin e pasojave të luftës”.

“Ndjesë që sot kemi komunikuar më pak, por më është dashur koha për të konfirmuar planin në çdo detaj, me grupin e punës dhe me ekspertë ndërkombëtarë”.

“Kam shumë besim që me durim të madh dhe kontributin e secilit ne do dalim të gjithë më të mirë e më të fortë nga kjo luftë”, ka shkruar Rama në Facebook.

KRYEMINISTRI – SHPALLJA E PLANIT FINANCIAR PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË COVID – 19

Statusi i plotë i Edi Ramës: