Thaçi thërret konferencë të jashtëzakonshme për media

Shpërndaje

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka thirrur një konferencë të jashtëzakonshme për media.

Thaçi do tu adresohet gazetarëve në ora 22:30 në oborrin e presidencës, njofton Klan Kosova

Kujtojmë se Qeveria ka marrë vendim për kufizim të lëvizjes së qytetarëve paraqet shmangie nga të drejtat dhe liritë e njeriut që garantohen me Kushtetutën e Kosovës.

Kufizimi i lirive dhe të drejtave të qytetarëve mund të bëhet vetëm kur shpallet Gjendje e Jashtëzakonshme.