Zhduket një femër nga Gjakova, ky është njoftimi nga babai i saj

Shpërndaje

Një femër është zhdukur në Gjakovë.

Një burrë nga Gjakova ka vënë në lëvizje mekanizmat e shtetit për vajzën që i doli nga shtëpia.

Raportet policore kanë shpeshtuar rastet e denoncimeve për vajzat që po zhduken nga shtëpitë e tyre.

Në adrës të pa ditur është larguar edhe një vajze nga Gjakova. Babai i saj e paraqiti rastin në polici dje në magjes.

Rasti ka ndodhur në rrugën “Ali Ibra” në qytetin e Gjakovës.

“Ankuesi mashkull kosovar, ka raportuar se vajza e tij viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj”, thuhet në raportin ditor të policisë së Kosovës.

Policia e ka hapur rastin për “person i zhdukur”.