Djali i Feta Alimit: faleminderojmë Ziadin Selën i cili po mbulon shpenzimet për babain tim

Shpërndaje

Burim Alimi djali i Feta Alimit, tashmë të denuarit për mosveprim ndaj huliganëve në Kuvendin e Maqedonisë të rastit të 27 prillit.

Ai në emisionin Click plus të Tv21 falenderoi Ziadin Selen i cili mbulon shpenzimet për babain e tij.

Burimi ishte i ftuar në emisionin e 27 prillit për të diskutuar mbi sutaten dhe gjendjen e 27 prillit.