Do ketë dasma? Rama i përgjigjet çifteve: Jo më shumë se…

Shpërndaje

Në këtë kohë të pandemisë, ku gjithçka rrotullohet rreth Covid-19, një nga shqetësimet më të mëdha janë dhe dasmat. Këtë të mërkurë kryeministri Edi Rama, e dha një përgjigje. “Bëj durim dhe të shpresojmë që më herët se vonë do të lirohet dhe përsa i përket çështjes së dasmave edhe pse kam parë që kanë lëshuar dasmat vendet e tjera, por jo më shumë se 10 persona”.