Humanisti Halil Kastrati vazhdon me aksionet humanitare, “200 familje në Junik dhe Deçan”!

Shpërndaje

Humanisti i Shoqatës “Jetimat e Ballkanit”, Halil Kastrati në disa postime në facebook njofton për aksionet humanitare, duke iu dalë ndihmë nevojtarëve në këtë kohë pandemie nga CoronaVirusit, përcjell ALBAZONE MEDIA.

Më poshtë ju sjellim edhe postimet e fundit nga Halil Kastrati:

“200 familje ne Junik dhe Deçan!

Sot aksionet tona ishin ne komunen e Junikut dhe Deçanit, derguam pako per 100 familje ne secilen komune
Edhe 20 pako jane dhuruar ne Prishtine, 20 pako ne Drenas dhe 5 tjera ne Prizren

Gjithesej vetem sot 245 pako jane shperndare nga Jetimat e Ballkanit

Bamires Zoti kurr mos ju humbte”