Me 1, 2 dhe 3 maj ora policore fillon nga ora 14:00

Shpërndaje

Në seancën e sotme qeveritare u soll vendim që kufizimi i lëvizjes së qytetarëve në të gjithë territorin e vendit gjatë kohës së festave të majit.

Më 1,2 dhe 3 maj, gjegjësisht e premte, e shtunë dhe e diel, do të lejohet lëvizja e qytetarëve nga ora 05:00 deri në 14:00.

Ndales për lëvizje në gjithë shtetin do të filloj në ora 14:00 dhe do të zgjas deri të nesërmen në 5 të mëngjesit.

Për personat mbi 67 vjeç, të premten, të shtunën dhe të dielën do të lejohet që të lëvizin nga pra 05 deri në 11:00. Ndërsa të gjithë personat deri në 18 vjet, të premeten, shtunën dhe të dielën do të mund të dalin nga 12:00 deri në 14;00. Ndërsa mbeten në fuqi të gjitha masat tjera për mbrojtje nga Kovid-19.