Ministria e Jashtme njoftim të rëndësishëm për shqiptarët e bllokuar jashtë shtetit

Shpërndaje

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, ka informuar gjithë qytetarët shqiptarë të bllokuar jashtë RSH-së, se plani i riatdhesimit është mbyllur dje me fluturimin e bërë nga Roma.

MEPJ me anë të një njoftimi në facebook ka njoftuar se janë riatdhesuar të gjitha rastet emergjente, të cilat janë vlerësuar me rigorozitet nga Përfaqësitë e RSH-së në botë.

Po ashtu, janë informuar të gjithë qytetarët shqiptarë të cilët vazhdojnë të jenë të bllokuar jashtë Shqipërisë, për shkak të mbylljes së kufijve tokësorë dhe ajrorë, dhe që kanë nevojë për ndihmë apo informacion, se duke nisur nga sot, datë 2 prill 2020, duhet të telefonojnë ose të çojnë një sms në aplikacionin WhatsApp, vetëm në numrat e vënë në dispozicion për emergjencat nga vetë MEPJ, ose në adresat e e email-it të MPJ.

Numrat e vendosur në dispozicion mund t’i kontaktoni nga ora 09:00-17:00.

📞 00355694045503 , 00355694045502, 00355694045500, 00355694045498, 00355694045495, 00355694045505, 00355694045501, 00355694045499, 00355694045497, 00355694045496

Numrat e vendosur në dispozicion mund t’i kontaktoni nga ora 08:00-20:00.

📞 00355694045493, 00355694045487, 00355694045492, 00355694045494, 00355694045489, 00355694045486, 00355694045490, 00355694045491, 00355694045485, 00355694045488