Pamje nga Prishtina pas hyrjes në karantinë!

Shpërndaje

Prishtina nga sot do të jetë ndryshe, pasi Ministria e Shëndetësisë ka vendosur që kryeqyteti të jetë në karantinë.Qarkullimi i automjeteve në kryeqytet sot duket më i vogël.

Ndërkohë, deri në orën 17:00 do të kenë mundësi të hynë banorët në Prishtinë ose edhe të dalin ata që nuk janë banorë të kryeqytetit.

Hyrjet dhe daljet do të jenë të ndaluara ashtu sikuse edhe grumbullimi i më shumë se dy personave afër njëri -tjetrit.