Protesta në Vjenë – qytetarët thonë se koronavirusi është gënjeshtër (Video)

Shpërndaje

Kundështarët e masave restriktive të vendosura nga Qeveria austriake për parandalim të përhapjes së koronavirusit, edhe krahas ndalesës, dje protestuan në Vjenë.

Policia e ndërpreu tubimin në të cilin morën pjesë më shumë se pesë persona – siç parashikojnë masat për parandalim të epidemisë.

Por, në vend që të tërhiqen, tubimi është shndërruar në protestë.

Protestuesit treguan se besojnë në teori të komplotit, nuk besojnë në ekzistimin e koronavirusit, e kanë lidhur pandeminë me Bill Gejstin, duke pohuar se është e planifikuar me qëllim të imponimit dhe shitjes së vaksinës.

Ata iu referuan shembullit të Suedisë, ku nuk ka masa për ndalesë për lëvizje, ndërsa popullata është imunizuar, kjo më së miri shihet.

Ata pohonin se vdekshmëria nga korona është e njëjtë si edhe nga gripi, ndërsa se për shkak të gjoja kanosjes shëndetësore për disa grupeve të rrezikuara pezullohet liria e qytetarëve të tjerë.