Qeveria premton të dyfishojë ndihmën për Pakon Emergjente nëse zgjat pandemia

Shpërndaje

Ministria e Financave dhe Transfereve ka marrë vendim për një pako emergjente për ta ndihmuar ekonominë pas krizës nga pandemia Covid-19.Në rast se situata pandemike zgjatet më shumë se sa është menduar, atëherë Qeveria premton se do të dyfishojë ndihmën.

Ndiqeni storien: