Sabri Fejzullahu sonte i këndon Prishtinës

Shpërndaje

Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me televizionin Klan Kosova, kompaninë Gjirafa dhe grupin e tifozëve Plisat, janë përkujdesur që në këtë kohë pandemie, t’i argëtojnë të gjithë qytetarët e Kosovës dhe më gjerë.

Sonte (e shtunë 25 prill, 2020) duke filluar nga ora 20:30 në Klan Kosova do të mund ta ndiqni performancën e drejtpërdrejt të kantautorit të mirënjohur prishtinas, Sabri Fejzullahut.

Kjo ngjarje muzikore po ashtu do të transmetohet në Gjirafa Video si dhe në të gjitha platformat e rrjeteve sociale të Komunës së Prishtinës.