Sot është ditëlindja e Ismet Jasharit – Komandant Kumanovës

Shpërndaje

Sot me dat.16.04.2020 është Ditëlindja e Komandant ISMET JASHARI ” Kumanova” ishte një prej luftëtarëve më të hershëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. “Liria e një populli fitohet vetëm me gja*k!” – thoshte gjithmonë dhe për lirinë tonë e dha edhe jetën.

Sot, në 21 vjetorin e rënies heroike, e kujtojmë si A’tdhetar të madh, të guximshëm dhe të pathyeshëm. Rënia e tij në përpjekje për t’i marrë trupat e ushtarëve të rënë ishte një humbje e madhe për UÇK-në.

Lavdi e përjetshme Heroi i jonë, Ditëlindja jote është Liria e A’tdheut

LAVDI!