Vitia e falënderon Bashkimin Evropian për mbështetje në tejkalimin e krizës shëndetësore

Shpërndaje

Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia e ka falënderuar shefen e Zyrës së Bashkimit Evropian Nataliya Apostolova, për mbështetjen që po ofron BE në këtë kohë.

“Shoqëria e Kosovës, si shumica e atyre në Evropë dhe në mbarë botën, po përballet me një krizë të pashembullt shëndetësore që urgjentisht ka nevojë për një përgjigje të menjëhershme nga të gjitha autoritetet e Kosovës, e bashkërenditur me reagimin dhe bashkëpunimin e të gjithë qytetarëve të saj. Vetëm me një frymë bashkëpunimi dhe solidariteti mund t’i kapërcejmë së bashku efektet e pandemisë COVID-19 “.