Xhaferi: Vetëm populli mund të kthejë Parlamentin përmes zgjedhjeve të ardhshme

Shpërndaje

Sonte në “Click plus” në TV21, një nga të ftuarit ishte dhe kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi. Ai shpjegoi procedurën e rindërtimit të Kuvendit, pasi që LSDM-ja paraqiti një iniciativë, por ai tha se nuk kishte mundësi për një gjë të tillë.

“Parlamenti mund të kthehet vetëm në zgjedhjet e ardhshme dhe qytetarët mund ta bëjnë këtë”, tha Xhaferi.

LSDM paraqiti iniciativë me të cilën dëshironte të rikthente Parlamentin, por ajo nismë u refuzua nga VMRO-DPMNE.