96 vjeçarja bëhet pjesëmarrëse në Britain’s Got Talent

Shpërndaje

Deri në moshën 90 vjeç, shumica e njerëzve e kanë përjetuar pjesën më të madhe të eksperiencave që kanë pasur në listë.Por Nora Barton, 96 vjeç, do të plotësojë së shpejti ëndrrën e saj dhe do të këndojë në sallën e ‘London Palladium’, duke u bërë kështu pjesëmarrësja më e moshuar Britain’s Got Talent, transmeton KultPlus.

Ajo do të performojë këngën ‘The Loveliest Night Of The Year’. Kjo këngë është pjesë e kolonës zanore të filmit ‘The Great Caruso’ të vitit 1951. Nora do të këndojë së bashku me të bijën, Pam Dimbleby, 65 vjeç, e cila do ta shoqërojë në piano.