A po ju frikësohet Albin Kurti medieve? Kjo është përgjigja e tij

Shpërndaje

Kryeministri në detyrë, jo çdo herë në aktivitetet e tij ka pranë vetes mediat për të përcjellur nga afër. E pikërisht për këtë çështje dhe gazetarët e pyetën sot Kurtin se aa pi frikësohet nga pyetjet e medieve e andaj po u ikën. Mirëpo Kurti ka thënë se kurdo që gazetarët do ta përcjellin, ai e ka publike agjendën e tij.

“Agjenda ime si kryeministër në detyrë është publike, kudo që unë shkoj ju mund të vini”, ishte përgjigja e shkurtër e Kurtit.