Ali Ahmetin e nxjerrin në “Fiks Fare” (Video)

Shpërndaje

Në vend që ti përgjigjej pyetjes së gazetarit, merrej me gazetarin”. Kështu e nisi prezantimin e materialit që kishte të bënte me Ali Ahmeti, drejtuesi i emisionit Fiks Fare në Top Channel. Etiketimi ndaj gazetarit të in7,nga kreu i BDl-së, nuk ka mbetur pa u vënë re edhe në mediat jashtë vendit.

Emisioni më i njohur invstigativ dhe satirik, i ka kushtuar një pjesë të saj, pikërisht këtij momenti, kur Ali Ahmetit nuk i pëlqen pyetja e gazetarit dhe mundohet ti ikë përgjigjes duke e ofenduar atë.

“Z. Ali Ahmeti, të kripura janë gjobat në këtë rast ose të vegetosura. Jo pyetjet e gazetarit”, përfundon porosia e Fiks Fares.

Nga minuta 4.55