Anulohen të gjitha fluturimet e datës 13 maj

Shpërndaje

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari”, ka njoftuar pasagjerët se të gjitha fluturimet e datës 13 maj janë anuluar.

Kjo u bë e ditur përmes një postimi në Facebook.

Lidhur me këtë vendim dhe për informacione të tjera, udhëtarëve iu kërkohet të kontaktojnë me kompanitë ajrore në të cilat kishin të rezervuara aviobiletën

Postimi i plotë

NJOFTIM!

Të dashur udhëtarë,

Ju njoftojmë se fluturimet e datës 13 Maj janë anuluar !

Për më shumë informacion ju lusim të qëndroni në kontakt me kompanitë ajrore!