E konfirmon DioGuardi: Grenell është shkarkuar!

Shpërndaje

Një lajm i konfirmuar nga Lobi Shqiptar, dhe nga vetë DioGuardi në komunikim të drejtpërdrejtë.

Presidenti Trump e ka shkarkuar pëfaqësuesin e vetë për negociata ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, z.Grenel. Ate e zëvendëson z. Redclif një mik i madh i Lobit Shqiptar në Amerikë.

Urime të gjithë shqiptarëve të Amerikës, të cilët kontribuan për këte këthesë të madhe në dobi të demokracisë dhe të lirisë.

Urime z. Dioguardi. Urime Lobi Shqiptar në SHBA. (Shpëtim Pollozhani)