Fluturim special shtesë më 4 maj, nga Shkupi drejt Cyrihut

Shpërndaje

Është bërë e ditur se do të realizohet një fluturim special shtesë i operuar nga Chair Airline nga Shkupi në Cyrih të hënën, më 4 maj 2020, në orën 17:15, shkruan albinfo.ch.

Nëse jeni zviceran ose banor i huaj në Zvicër që dëshironi të ktheheni në Zvicër me këtë fluturim, rezervoni biletën tuaj të fluturimit ose rirezervoni një fluturim ekzistues që mund të keni me Chair Airline përmes internetit të Air Prishtina + 389 2 320 77 22. 22.

Duhet theksuar se nëse nuk jeni as zviceran, as shtetas i huaj me leje qëndrimi të vlefshme në Zvicër, vini re se do t’ ju refuzohet nisja e fluturimit dhe hyrja në / tranzit nëpër Zvicër nëse nuk plotësoni një nga kriteret e pakta.

Kujtojmë se se para disa dite janë realizuar edhe dy fluturime riatdhesimi nga Shkupi në Cyrih. Këto fluturime ndodhën të martën dhe të mërkurën e kaluar, duke sjellë në shtëpi më shumë se 300 shtetas zviceranë dhe qytetarë ttë Maqedonisë Veriore në Zvicër.

Kjo erdhi pas kërkesës së madhe për riatdhesim, ku kompania ChAir do të sjellë fluturimin e ri më 4 maj.