FRASH starton me shkollën politike,ligjerues i parë Prof. Arbër Zajmi

Shpërndaje

Forumi Rinor të Aleancës për Shqiptarët sot filloi me Shkollën Politike që realizohet nga ligjërime me tematika të ndryshme nga ligjërues të sferave të ndryshme sociale.

Ky projekt, sot filloi me ligjërimin nga filozofi politik Arbër Zajmi njëherit edhe pjesë i subjektit politik Vetëvendosje nga Kosova. Ai përpara të rinjve të FRASH ligjëroi dhe hapi diskutim rreth gjuhës politike, të rinjve në politik, ideologjive djathtiste dhe majtiste si dhe për politikat aktuale në vend.

Shkolla politike e FRASH do të vazhdojë edhe me ligjërues të tjerë nga rajoni dhe vendi për tematike të ndryshme politike dhe sociale.