Grupi i Kumanovës flasin nga bu.rgu drejtëpërdrejtë n’Kosovë Show (Video)

Shpërndaje

N’Kosovë Show në emisionin e kësaj jave sjell bisedën me të bur*gosurit e rastit të Kumanovës.

Biseda është zhvilluar me Genti Sefaj, Muhamet Krasniqi, Fatmir Reçica, Mirsad Qerimi, Sylemjan Osmani, Betim Kabashi, Naser Bardhaliu, Fejzullah Rushiti, Fadil Fejzullahu dhe Bajram Elshani.

Shikoni videon e meposhtme: