Halil Kastrati i dhuron banesë një veterani nga Skënderaj : “Nata e Fitër Bajramit / E gëzofshi banesën e re”

Shpërndaje

Shoqata “Jetimat e Ballkanit” e ka gëzuar edhe një familje kosovare, atë të veteranit Abit Asllani nga komuna e Skenderajit. Humanistri kosovar, Halil Kastrati së bashku me të parin e kësaj komune, Bekim Jashari, ia kanë dhorëzuar çelësat e një banese një veterani nga kjo komunë. “Nata e fiter Bajramit / E gezofshi banesen e re.

Surprize e madhe sot ne Skenderaj. U dhurua banese e re 85 metra katrore dhe krejt e mobiluar. Veterani i luftes Abit Asllani me familjen e tij u be me banese te re.

Detajet tjera sonte kur te behet publike video e ketij gezimi”, shkroi Kastrati në Facebook.