Hiqet ora policore, kufijtë hapen me 1 qershor

Shpërndaje

Kufijtë e Maqedonisë së Veriut të hapen nga 1 qershori dhe të hiqet ora policore, këtë e rekomandon Komisioni për Sëmundje Infektive, mëson Alsat.

Sigurisht, rekomandimet e Komisionit duhet të pranohen nga Qeveria, e cila pritet të mbaj seancë sot në ora 16:00. Në mbledhjen e qeverisë gjithashtu pritet të merret vendimi edhe për hapjen e hoteleve dhe objektet gastronomike.

Sipas rekomandimeve nga mbledhja e sotme e Komisionit, jozyrtarisht mësohet se hapja e tyre do të nis nga dita e enjte.