Humbi 3.000 euro dhe dashnoren, shkupjani e paraqet rastin në polici (Video)

Shpërndaje

Ka menduar se e ka gjetur dashurinë e jetës, por shkupjani Bllagojçe Petrevski është zhgënjyer rëndë. Ai ka harxhuar 3.000 euro për një femër 49 vjeçare nga Prilepi, e cila në fund është larguar pa gjurmë. Rastin e ka paraqitur në polici duke thënë se ajo në të njejtën mënyrë ka mashtruar edhe tre persona tjerë.

Mirëpo pasi e ka paraqitur rastin në polici, e ka kuptuat se bëhet fjalë për mashtruese ordinere e cila edhe më herët ka pasur padi nga policia.

Storjen e plotë në gjuhën maqedonase mund ta përcillni në videon më poshtë.