Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari: Urime festa e Fitër Bajramit, uroj që Zoti i madhërishëm të pranoj agjërimin dhe lutjet tona!

Shpërndaje

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari uron besimtarët musliman festën e Fitër Bajramit, përcjell ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plotë:

Të dashur bashkëkombas,

Në emrin tim dhe në emër të Komunës së Skenderajt, urime festa e Fitër Bajramit, uroj që Zoti i madhërishëm të pranoj agjërimin dhe lutjet tona!

Kësaj radhe pa vizita familjare, festojmë në shtëpi me më të dashurit tonë.

Gëzuar!