Kurti: Liria e medias thelbësore për çdo demokraci

Shpërndaje

Kryeministri në detyrë i Kosovës Albin Kurti, në Ditën Ndëkombëtare të Medias tha se liria e medias është thelbësore për çdo demokraci.

Kurti shtoi se kjo është e nevojshme për të ekspozuar padrejtësitë dhe që udhëheqësit t’i mbajnë përgjegjësitë.

“Shtypi që tregon të vërtetën bazuar në fakte dhe prova i mban qytetarët mirë të informuar”.