Ndërroi jetë ish ushtari i UÇK-së, Gani Halili, në vitin 2001 luftoi në Radushë

Shpërndaje

Ka ndërruar jetë Gani Alili, luftëtar i Br. 115 të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare (UÇK).

Va*rrimi bëhet sot me namazin e drekës 21.05.2020 (e Ejte), në fshatin e lindjes, Sfillarë e Poshtme.

Edhe pse në moshë të re, në vitin 2001 iu bashkangjit radhëve të UÇK-së dhe mori pjesë në shumë beteja. Vdekja e tij paraqet humbje të madhe jo vetëm për familjen, por edhe për rrethin dhe bashkëluftëtarët.