“Nuk pyesin për koronavirusin” – Shpërthen protesta në Beograd (Video)

Shpërndaje

Përballë ndërtesës së Presidencës së Serbisë, një protestë u organizua nga opozita serbe duke mos pyetur as për koronavirusin.

Sigurimi vendosi një gardh metalik rreth ndërtesës, dhe në një moment disa protestues filluan së pari ta tundnin gardhin, dhe më pas e shqyen atë dhe u futen në hyrje të ndërtesës së Presidencës.

Midis të mbledhurve ishin Boško Obradović, Zoran Lutovac, Srdjan Milivojević, Marinika Tepić, profesor Čedomir Čupić … pas rreth 15 minutash, erdhi Dragan Đilas, dhe organizatori i Rezistenca Civile, e cila mori përsipër organizimin e protestës nga shoqata “1 deri në 5 milionë”.