Pas shkarkimit, Sulejman Rexhepi jep dorëheqje nga kreu i BFI-së

Shpërndaje

Përmes një komunikate drejtuar opinionit dhe mediave, tashmë ish kreu i BFI-së Sulejman Rexhepi bën të ditur se dorëhiqet nga posti të cilin e mbajti për një kohë të gjatë.

Në komunikatë Rexhepi thekson se gjatë gjithë kohës sa ka qenë në krye të BFI është angazhuar në ngritjen e arsimit të brezave të rinjë dhe se për gjithë punën i përgjegjshëm ndihet para Zotit dhe ligjeve.