Përçarje në BDl: Përkrahësi i Izet Mexhitit e quan “legen” Bujar Osmanin?! (Foto)

Shpërndaje

Dega e BDl-së në Çair është pak para përçarjes së madhe, e cila pritet të ndodh pas festave të Bajramit, raportojnë disa mediume.

Kjo përplasje mes aktivistëve të BDl-së, tashmë një kohë të gjatë ka filluar edhe publikisht të shprehet në rrjetet sociale.

Dje, njëri nga përkrahësit e Izet Mexhitit, ka bërë thirrje publike deri te Ali Ahmeti që ta largojë nga partia Bujar Osmanin dhe përkrahësit e tij, duke e cilësuar Osmanin si legenë dhe injorantë i BDl-së.

Kjo revoltë e përkrahësve të Mexhitit në Çair, ka nxehur fuqishëm që edhe fraksionet tjera brenda BDl-së, që kenë përplasje të mëdha mes vete.

Më poshtë e keni reagimin e plotë të aktivistit nga Çairi në përkrahje të Izet Mexhitit, e kundër Bujar Osmanit dhe kërkesën e tij drejtuar Ali Ahmetit për largimin e Bujarit Osmanit nga BDl.