Prej nesër hiqet ora policore në Maqedoninë e Veriut

Shpërndaje

Qeveria e RMV-së mori vendim të heqë orën policore duke filluar prej nesër, më datën 27.05.2020.

Kafenetë dhe restorantet hapen nga 28.05.2020 por ditëve ne vijim do te caktohen edhe protokollet përkatëse.

Ndërsa për kufijtë nuk është diskutuar sot.