Rrëzohet pema te Kryeministria, aty ku Rama kalon me makinë (Foto)

Shpërndaje

Një pemë është rrëzuar tek Kryeministria, por fatmirësisht pa shkaktuar dëme. Pema e llojit pishë me sa duket e rënduar nga lagështia dhe për shkak të vjetërsisë është thyer duke rrezikuar një gardist, i cili ka shpëtuar fatmirësisht pa lëndime.

Pema e rrëzuar është në oborrin e kryeministrisë, aty ku shefi i qeverisë kalon çdo ditë.