Sejdiu: “Ata parti që duan ti prolongojnë zgjedhjet, duan të na mbajnë në gjendje të jashtëzakonshme”

Shpërndaje

Anëtari i kryesisë qendrore të Lëvizjea BESA, Blerim Sejdiu është i ftuar në emisionin EU click në Tv21, ku po diskutohet rreth mbajtjes së zgjedhjeve. Sejdiu ka thënë se Besa ka kërkuar gjithmonë zgjedhje, dhe se sipas Sejdiut, Besa ka qenë nga partitë e vetme që ka kërkuar të ketë zgjedhje sa më shpejt të jetë e mundur.

Gjithashtu Sejdiu tha se partitë të cilat duan t’i prolongojnë zgjedhjet, duan të na mbajnë në gjendje të jashtëzakonshme.

Ndiqni debatin e plotë: