Shek Hallaçi publikon fakte që demantojnë Kryetarin e OVL-së Hysni Gucati

Shpërndaje

Nga Shek Hallaçi

Muzika serbe e “rexhepovitëve” rrugëve të Kosovës pështynë mbi gja*kun e Dëshmorëve të Kombit.

Dikush paska kërkuar që krejt Kosova të ngritet dhe të kapet e të dë*nohet sha*rësi i Komandantit tonë Legjendar, Adem Jashari. Po ai që u jep mirënjohje në emër të OVL UÇK-së familjarëve të këtyre sha*rësve? Kjo famije e degjeneruar që kërkon mirënjohje kombëtare pas spiunimit të kombit, vlenë të kundrohet si një dhelpër e tërbuar dhe jo si karanfil me i marrë erë.

Postimi i plotë i Shek Hallaçit: KËTU